Bufet d’advocats a Granollers amb seu a Granollers, el Vallès Oriental. Som un despatx jurídic format per un equip dinàmic d’advocats especialitzats en diverses àrees del dret i presidit per Domènec Forns, avdvocat col·legiat núm: 4.090 de l'ICAB.

Oferim direcció lletrada de procediments en l'espectre més ampli del dret. També prestem assessorament a empreses. Ens avalen 30 anys d'experiència.

Atenem cada persona personalment i estem a la seva disposició en tot moment. Per resoldre dubtes i ajudar a discernir les problemàtiques legals. La primera consulta és gratuïta i sempre que és possible treballem amb full d'encàrrec i també justifiquem els costos a les condicions particulars i la rigurositat del servei prestat.

Especialistes en dret civil general, públic-administratiu i en urbanisme. En aquesta darrera àrea en comptem amb la col·laboració d'un arquitecte i d'un economista per a la realització eficaç i amb autonomia de promocions i projectes.

El nostre objectiu és aportar valor als nostres clients mantenint-nos atents a les vostres necessitats legals amb sensibilitat i atenció.

Idiomas:
  • Castellano
  • Catalán
  • Inglés

Oficinas de Domènec Forns Advocats

Abogados en Granollers similares a Domènec Forns Advocats

Los clientes que contactaron con Domènec Forns Advocats también contactaron con: