Contactar con un abogado
elAbogado

DIVORCI, SEPARACIÓ, RÈGIM DE VISITES, PENSIÓ ALIMENTS, DIVORCI AMB FILLS

DIVORCIOS, SEPARACIÓN, VISITAS, PENSIÓN ALIMENTOS, DIVORCIO CON HIJOS

ADDO som un despatx d’advocats amb un equip pluridisciplinar (psicologia, treball social) tots per experts amb més de 15 anys d’experiència en la resolució de conflictes i la mediació. 

Segons la nostra experiència, una sentència dóna una resposta jurídica a un conflicte, però moltes vegades no ofereix una solució que s'ajusti a la realitat de les persones.

Resoldre el conflicte mitjançant la mediació permet que els acords s’adaptin a la realitat de les parts, de manera que són efectius i s’aconsegueix rebaixar la tensió. Així es garanteix que l’acord legal sigui durador en el temps. Centre Homologat per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Justícia.

 

ADDO somos un despacho de abogados, con un equipo pluridisciplinar especialista en familias (psicología, trabajo social) con más de 15 años de experiencia en Resolución de Conflcitos y la Mediación. 

Nuestra experiencia nos ha demostrado que una sentencia da una respuesta jurídica a un conflicto pero no siempre ofrece la solución adaptada a la realidad de las personas.  Resolver el conflicto mediante la mediación permite que los acuerdos se adapten a la realitat de los implicados, de modo que son más efectivos y rebjan las tensiones.  Garantizándose el cumplimiento de acuerdos legales. Centro Homologado por la Generalitat de Catalunya y el Minsiterio de Justícia.

Idiomas:

  • Castellano
  • Catalán
  • Inglés

Av.Diagonal 466 4-2 08006 Barcelona, Barcelona, España

Abogados en Barcelona similares a ADDO CONFLICT RESOLUTION