Contactar con un abogado
671 456 950
elAbogado

Bufet d’advocats que neix després d’anys d’experiència en l’exercici de l’advocacia i d’un procés de formació molt intens i continuat en l’àmbit universitari. Una formació acadèmica molt sòlida i la pràctica professional simultània davant els tribunals de justícia són les nostres fortaleses. Donem valor al concepte d’expert.

El contacte permanent amb les universitats ens proporciona una valuosa xarxa de contactes que ens permet oferir grans solucions sense haver de recórrer a grans estructures professionals ni despeses addicionals.

Som artesans del Dret. Assumim l’encàrrec professional en el moment que el client diposita la confiança en els nostres serveis i projectem la defensa legal procurant l’obtenció d’un producte únic que parla per nosaltres, que és la satisfacció dels nostres clients.

Idiomas:

  • Castellano
  • Catalán
  • Inglés

Datos colegiales

  • Número de colegiado 42482
  • Colegio de abogados Barcelona

3 opiniones sobre Guillem Izquierdo Grau

Fred Angulo
Fred Angulo
Guillen, ha podido deshacer un doble fideicomiso, que todos los avocado's, dieron por perdido. Este testamento, se hizo bajo las leyes de hace más de un siglo..... Si más de un siglo. El fue el único... Opinión escrita el 8/12/17
Ha opinado sobre Guillem Izquierdo Grau como abogado de Herencias y Testamentos

Pol Sanahuja
Pol Sanahuja
Me ha parecido genial! Estoy muy contento por el momento con él. A mi me parece un muy buen profesional. Opinión escrita el 5/08/17
Ha opinado sobre Guillem Izquierdo Grau como abogado de Civil

Roger Ballbe Manyas
Roger Ballbe Manyas
Resolutivo y muy entendido de la materia, trato cercano. Opinión escrita el 6/02/17
Ha opinado sobre Guillem Izquierdo Grau como abogado de Civil

Ver todas las opiniones sobre Guillem Izquierdo Grau


Cardenal Lluch, 5-7, 2ª planta, despatx 9 08242 Manresa, Barcelona, España