JOSEP M. POCINO MOGA
Advocat col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Lleida.

Llicenciat l’any 1990 per la Universitat de Barcelona 1985/1990, i després va realitzar 1990/1991 amb una qualificació d’excel·lent un Master de Comptabilitat i Estudis Tributaris a EADA (Barcelona). El mes de juliol de 1991 es col·legia com advocat exercent a Lleida.
L’any 19991 comença a treballar com a lletrat en exercici al despatx Bufet Jené de Lleida, amb el company Enric Jené. En aquests anys també fa un Master en Dret Penal Econòmic a la Universitat Pompeu Fabra.

De l’any 2000 al 2006 exerceix com a Magistrat suplent, tota vegada que fa el doctorat i els cursos corresponents a la Universitat de Lleida. En aquest període de exercici de la Judicatura, esta dos anys 2004/2006 com a Magistrat amb funcions permanents a l’Audiència Porvincial de Lleida, tant en la Secció Civil com en la Secció Penal.
Participa i dona conferencies a la província en àmbits empresarials sobre morositat, reclamació i gestió del deute. A més comença a donar classes de Dret Processal Civil a l’Escola de Pràctica Jurídica, escriu diversos articles jurídics que son publicats, guanyant un premi amb un estudi publicat sobre Dret de Torneria (retracte de caràcter gentilici). Tota la seva vida professional, a excepció del anys dedicats a la Judicatura ha estat estretament vinculat a CAIXABANK, com a lletrat extern.

Idiomas:
  • Castellano
  • Catalán
  • Francés
  • Inglés

Oficinas de Josep Mª Pocino Moga

Abogados en Lleida similares a Josep Mª Pocino Moga